BehangLatenVerwijderen.nl is een onderdeel van Kalker Recycling & Sloopwerken en door velen ook wel gewoon Sloopbedrijf Kalker genoemd. Kalker is sinds 2010 actief in de sloopbranche en voorheen enkele jaren als oud ijzer en metalen handelaar.

Sinds 2010 is Kalker zeer actief in de particuliere sector waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn: plavuizen verwijderen, keuken verwijderen, badkamer slopen, behang verwijderen, vloerbedekking verwijderen, caravan slopen en het deels of volledig strippen van huizen, kantoren, winkels en bedrijfspanden in het hele land.

Voor bovengenoemde sloopwerken hebben wij dan ook een aantal websites gemaakt (zie onderaan de homepagina) om u nog sneller te kunnen bedienen wanneer u in Google zoekt op bijvoorbeeld "behang laten verwijderen". Dit omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een normale prijs voor het laten verwijderen van behang.

Wij weten dat sommige collegabedrijven ontzettend veel geld vragen voor behang verwijderen. Wij doen het in ieder geval altijd een stuk goedkoper!

Bij ons betaalt u tussen de 3,00 euro en 6,00 euro per m2, afhankelijk van het aantal m2, soort behang en aantal lagen. Voor glasvezel behang en andere moeilijke behangsoorten ligt deze prijs hoger. Genoemde bedragen zijn inclusief manuren, gebruik afstomer, afweekmiddel en afvoer van het vrijgekomen afval. En ohja, ook de materiaalkosten, stortkosten en voorrijkosten zitten hier bij inbegrepen! Lees hier hoe we het doen